Over

Dutch ID is in 2005 begonnen in het segment van stadsfietsen. Bij het ontwerpen en het maken van de Dutch ID stadsfietsen, zoals de Double Dutch, staat kwaliteit voorop.
Vanuit dit concept zijn ze het assortiment gaan uitbreiden met een e-bike range: de Dutch ID E-bike. Een stijlvolle e-bike die zich onderscheidt door het design en het gebruik van toponderdelen. Deze e-bike, waar gemak is gecombineerd met design, is uitgerust met een krachtige Bosch-motor.

Bosch eBike system

Fiets met systeem van Bosch opnieuw verkozen tot E-bike van het Jaar 2013

De Dutch ID E-bike is uitgerust met een intelligente Bosch motor. Deze berekent per situatie hoeveel ondersteuning er nodig is en voelt heel natuurlijk aan. De fiets biedt ultieme stabiliteit doordat de motor in het midden van het frame is geplaatst. Het is een sportief en moderne frame met een comfortabele zit. Hierdoor heeft de Dutch ID E-bike een hoog rijcomfort.

Kom langs voor een testrit !

De beste manier om een E-bike te kopen is om er eerst een testrit mee te maken. Aarzel niet en maak een afspraak voor een testrit !

Overzicht modellen

De Dutch ID serie bestaat uit Tour, Sport+ en Trekking+ modellen. Bij de Dutch ID Tour ligt de nadruk op het comfort en bij de Dutch ID Sport+ en Trekking+ op sportiviteit. Het Trekking+ model is extra licht van gewicht (slechts 23,4 kg) en heeft hydraulische schijfremmen.

Dutch ID wint Telegraaf E-Bike test

In de jaarlijkse nationale e-bike test van de Telegraaf zijn 13 elektrische fietsen uitgebreid getest. Hierbij worden de fietsen niet alleen getest op de elektrische ondersteuning, maar ook op afwerking, display en rijeigenschappen.
Van de 13 e-bikes die door de Telegraaf getest werden, werd de nieuwkomer Dutch ID als beste beoordeeld met 5 sterren. De eindconclusie van het Telegraaf testpanel over de Dutch ID E-bike luidt: ‘Uitstekende ondersteuning op goede, niet al te dure, fiets. Mede daardoor de beste fiets uit deze test. Hoogste actieradius per 100Wh.’

Brochures

Bekijk hier alvast de brochure en prijzen van de Dutch ID elektrische fietsen [7.371 KB] .
Handleiding Dutch ID E-bike [2.118 KB]
Handleiding Bosch Intuvia display [19.495 KB] (sport+ & trekking modellen)

Verkoop - Verhuur - Werkplaats