U bevindt zich hier: Startpagina » Accessoires » Fietsverlichting

Fietsverlichting

AXA fietsverlichting: veilig op weg!

AXA - Basta fietsverlichting
AXA - Basta fietsverlichting

AXA is een bekend merk op het gebied van fietsverlichting. U kent wellicht de fietsproducten van AXA waaronder de fietssloten.

Het is donker, het regent en door de gladde band werkt uw oude versleten dynamo niet, zonder verlichting of met slecht werkende verlichting valt u niet op in het verkeer en zit een ongeluk in een klein hoekje. Een goede dynamo of LED verlichting van AXA kan u en uw medeweggebruikers veel leed schelen. Het is namelijk niet alleen voor uw eigen veiligheid van belang om goed gezien te worden in het verkeer, als u ooit op een regenachtige avond in de auto door stad rijdt weet u waarom goede fietsverlichting zo van belang is. Daarnaast voelt het fijn als u weet dat het overige verkeer u goed en duidelijk kan zien. Als fietser loopt u naast de kans op een aanrijding ook nog eens de kans dat u een verkeersboete krijgt. AXA is kwaliteit fietsverlichting voor een lage prijs.

In onze winkel hebben we een ruim aanbod fietsverlichting. U kan natuurlijk het volledige aanbod van Basta fietsverlichting al eens op hun website bekijken.

AXA AGENA FIA GENOMINEERD

De AXA AGENA, een USB oplaadbare set met een innovatief AXA design is het nieuwste lid van de batterij verlichtingsfamilie, s genomineerd voor de Fiets Innovatie Award 2013!
De AGENA is een 'groene' batterijlamp, u laadt de batterijen namelijk op na gebruik inplaats van deze weg te gooien. De batterijen worden in minder dan 2 uur opgeladen via een USB aansluiting. De AGENA is zeer eenvoudig te monteren. De flexibele rubberen bevestigingsstrip past op elk stuur, frame of zadelpen en kan zonder gereedschap gemonteerd worden. U heeft de keuze uit niet minder dan 4 verschillende lichtstralen (high beam/normal beam/flash/strobe) zodat u voor elke omgeving de juiste lichtstand kunt kiezen. De behuizing van het AGENA achterlicht is gemaakt van transparant materiaal, waardoor u ook goed van opzij zichtbaar bent. U neemt hierdoor veiliger aan het verkeer deel.

AXA USB herlaadbare fietsverlichting

Fietsverlichting wetgeving

Wens je meer informatie over de fietsverlichting wetgeving bekijk dan zeker eens de website van de Fietsersbond.